Családállítás képzés, jövök!

Kezdődik! 🙂

Azért ma elkezdtem izgulni!:) holnap kezdődik a képzés, eddig nem izgultam, nagyon vártam de nem voltam besózva, de ma beindultak az energiák, hangolódom ezerrel…:)

Nyár végén dőlt el hogy belevágok a képzésbe, a nyár elszaladt és holnap reggel már kezdődik is a nagy kaland!! Három nap elvonulás, kemény meló hegyek, aztán még utána is mert meg is kell emészteni a módosultban történteket..!
Kalandra fel! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Explore More

A nagy Kalap

February 7, 2018

Mind egy közös nagy kalapban vagyunk, amit úgy hívnak: Sorsközösség Ma megismertem egy “eset-állítást” Peter Orban könyvében, az illetőt és a Sorsát állították fel. Annyira megérintett, mozdulatlanul olvastam. Megrázott, milyen

Elköteleződtem!

November 12, 2017

Elköteleződtem 🥰 Még tele kérdéssel és bizonytalansággal, de egyben biztos; itt a helyem, ezt kell tennem. Érzem a súlyát, van bennem félelem is persze, de lelkem tele hálával és megtiszteltetéssel.

Hozzátartozói csoport – októberben tudtok csatlakozni!

August 7, 2024

havi egy este – két óra – egy éven át A hozzátartozói csoport olyan érintettek támogatására van, akiknek egy családtagja valamilyen függőségben szenved (vagy szenvedett, ha már nem él). A